Hulumtimi i fjalëve kyçe: Agjencitë do të kenë mjetet kryesore që do t'ju sigurojnë që të synoni termat e duhur të kërkimit që lidhen me audiencën tuaj.
SEO e përmbajtjes: Një agjenci do të identifikojë temat, do të shkruajë me optimizimin në mendje formate të ndryshme SEO, nga bloget deri te studimet e rasteve, për faqen tuaj të internetit.
SEO teknike: Transferimi ju lejon të punësoni ekspertë për të optimizuar strukturën e backend të faqes suaj të internetit për zvarritje dhe indeksim më të mirë të motorit të kërkimit.
SEO lokale: Nëse keni një prani fizike, merrni SEO lokale për të drejtuar trafikun e këmbëve në internet.
SEO në faqe dhe jashtë faqes: Ata mund të optimizojnë përmbajtjen dhe elementët teknikë të faqes suaj të internetit për të përmirësuar renditjen e motorëve të kërkimit.
SEO e audituar dhe analiza e konkurrentëve: Ekipet e jashtme mund baza e të dhënave specifike sipas industrisë të përqendrohen plotësisht në kërkimin dhe fushat e identitetit si në faqen tuaj të internetit, ashtu edhe mundësitë nga konkurrentët tuaj, për të optimizuar më mirë faqen tuaj.
Si e transferoni SEO tek një agjenci?
Këtu janë disa hapa që mund të ndërmerrni në kontraktimin e një agjencie SEO për biznesin:
Përcaktoni qëllimet tuaja: Përcaktoni rezultatet specifike që dëshironi, të tilla si rritja e trafikut organik, renditja më e lartë e kërkimit ose gjenerimi i përmirësuar i drejtimit.
Caktoni një buxhet: Përshkruani një buxhet të qartë për shërbimet e SEO dhe identifikoni nëse është një projekt një herë ose në vazhdim.
Agjencitë kërkimore: Kërkoni agjenci me përvojë në industrinë tuaj, vlerësime të forta, rezultate të provuara dhe njohuri të përditësuara të praktikave më të mira të SEO.