Nako ke chelete

Exclusive, high-quality data for premium business insights.
Post Reply
babyrazia115

Nako ke chelete

Post by babyrazia115 »

Hoa tsebahala hore ha mesebetsi ea k'hamphani e etsoa ka matjato haholoanyane, khoebo e ba e behang litholoana le ho baballa chelete!

Ka merero ea VoIP u na le monyetla oa ho kenya mohala o mocha ka nako e ka tlase ho hora, athe ka mohala oa setso u tla tlameha ho ema matsatsi.

Qetello ea tlhokomelo le lits'ebetso tse kenang tseleng feela
Ha u etsa konteraka ea mohala oa setso u tla tlameha ho sebetsana le Shop merero ea botšepehi, liphutheloana tse nang le litšebeletso tseo u ka 'nang ua se ke ua li sebelisa, ho kenya lithapo, ho tsamaisa mohala ho tsoa ho opareitara e ikarabellang, joalo-joalo.

Lisebelisoa tsena kaofela tsa mohala li tla hloka tlhokomelo nako le nako.

Sena sohle se hloka ho qeta nako, matla le chelete!

Ka mohala oa VoIP o tla hloka:

Khokahano ea Marang-rang
Morero o motle oa VoIP o lumellanang le khoebo ea hau
Nolofatsa 'me u boloke!

Felisa likoloto tse phahameng tsa mohala oa thekeng
Nahana ka boemo boo morekisi oa hau oa kantle a sebetsanang le bareki ba 'maloa ba Brazil, hangata a tlameha ho sebetsa ka mohala le ka linako tse ling ka seqo.

Ha ho mohla a leng sebakeng se le seng ka nako e telele. O boetse o hloka ho ba le mohala oa kopano le lekala la Latin America beke le beke ho tlaleha liphetho.

Likarolong tse ngata u tla ba le lefapha la thekiso le theko e phahameng ea ts'ebetso, na ha ho joalo?

E 'ngoe ea litsela tsa ho boloka litšenyehelo tsena ke ho kenya mohala oa VoIP mesebetsing ea letsatsi le letsatsi ea k'hamphani ea hau.

Ha phetisetso ea data ea merero ea VoIP e etsoa ka marang-rang, basebeletsi ba hau ba hloka feela hore li-smartphone tsa bona li hokahane 'me ba tla khona ho bua le mang kapa mang ho sa tsotellehe sebaka.

Tšebeliso ea katoloso ho li-smartphone e etsoa ka software e bitsoang li-softphone, tlanya mona 'me u fumane ho eketsehileng !
Post Reply