, kaip tikėjausi, bet tikiuosi, kad auditorija vis tiek gavo tam tikrą vertę iš skydelių. Kitą dieną galėjau išsipirkti, kai vedžiau SEO seminarą (iš pradžių turėjo jį vadovauti nepasirodęs vaikinas, bet aš įsitraukiau, kai jis, atrodo, dingo nuo žemės paviršiaus). Kadangi neturėjau paruošto pristatymo ar nieko, vedžiau seminarą kaip svetainės audito klasę, peržiūrėjau kiekvieno dalyvio svetainę ir pateikiau keletą SEO patarimų ir pasiūlymų. Apskritai IMC Stokholme aš tikrai gerai praleidau laiką. Tai nedidelė, bet linksma konferencijų serija, sutikau daug puikių žmonių iš JAV, Kanados ir Europos.
Rudenį vyks IMC Vankuveris, todėl tikimės, kad ju Fakso sąrašai ms pavyks tai padaryti (ir aš gal kalbu, todėl išeikite ir palaikykite savo mėgstamą mozerį). Tinklų kūrimas Stokholmo IMC Lenartas svetingas švedas Pasibaigus konferencijai, vėliau tą pačią savaitę, netyčia sugriuvus jachtų klubo vakarėliui (visiškai tiesa – gavome nemokamų mėsainių, bet turėjome sėdėti per valandos trukmės skaidrių demonstraciją apie Švedijos laivų lenktynes), Lenartas pakvietė mane, Manstery Guest ir Patrick į jo namus naminių tailandietiškų pietų, kuriuos suteikė jo žmona Sandra. Ne vienas, kuris nepraleis progos pavalgyti, maloniai sutikau.
Lenarto žmona ir dukra Sonja jachtų klubo vakarėlyje (1/2 švedų + 1/2 tajų = 100% žavinga) Pavalgėme juokingai gausiai ir skaniai pavalgyti, kurį aprašiau toliau, kad sukeltumėte jūsų pavydą: Tailandietiška sriuba , kurioje buvo krevečių ir kažkokio stebuklingai skanaus sultinio. Vištienos karis Juokingi skanūs omleto gaminiai, užpildyti aštriai saldžia kiauliena ir kitais priedais . Buvome taip prisikimšę tailandietiško maisto ir alkoholio, kad bijojau, kad mus pripildys kažkokios žiaurios švediškos foi gras versijos. Patrikas metė rankšluostį ir pasidavė maisto komai: Svajoju apie ABBA, be jokios abejonės Puikiai praleidau laiką su Lenartu ir jo šeima.
Tai nebuvo tokia interaktyvi
-