Kholiso ea theknoloji e lebisitse ho mekhoa e mecha ea ho ama bareki ba hau, empa e boetse e nolofalitse mekhoa ea khale ea puisano. Ho theosa le lilemo, lisebelisoa tsa thelefono li fumane litharollo tse ncha tse kang theknoloji ea VoIP , e nang le lisebelisoa tsa morao-rao 'me e hloka feela khokahanyo ea inthanete ho sebetsa, ho etsa hore ts'ebetsong le tlhokomelo ea mofuta ona oa tšebeletso e theko e tlaase haholo.
Leha ho le joalo, ke habohlokoa ho hopola hore sena hase sona feela molemo oa theknoloji ea VoIP bakeng sa ba batlang ho rekisa ka fono. IP PABX e ntlafatsa phallo ea mehala mme e lumella basebetsi ba 'maloa ho sebelisa ts'ebeletso ka nako e le ngoe, ho eketsa tlhahiso ea sehlopha, ka lebaka leo, thekiso.
Ho feta moo, ho na le litsebi tsa VoIP telephony systems , tse kang tse tsoang Ligou.me , tse lumellang ho rekota mohala , e amanang ka ho toba le tšebeletso e ntlafetseng ea bareki. Lebaka ke hobane hoa khoneha ho Lintlha tse ntlafalitsoeng tsa 2024 tsa Nomoro ea Mohala ea Mohala mamela mehala hamorao, ho lumella tlhahlobo ea se sebetsang le se sa sebetseng - ena ke ntlha ea se ka sebelisoang ha u kopanya mongolo oa hau oa thekiso.
Haeba khamphani ea hau e hloka ho ntlafatsa mehala ho hlahisa thekiso e ngata, bua le e mong oa baemeli ba rona ho fumana moralo o hlophisitsoeng ho latela litlhoko tsa khoebo ea hau kapa tobetsa mona ho sheba liphutheloana tsa mohala tsa VoIP bakeng sa lik'hamphani tse nyane, tse mahareng le tse kholo.
3. Mokhoa oa ho ngola thekiso ea mohala o fetohile
Ka sebele le leng la mabaka a ka sehloohong a entseng hore lithelefole li fumane botumo bo bobe ke ka lebaka la lipuisano tsa robotiki tse ileng tsa tuma lilemong tse leshome tse fetileng. Ntle le tlhahisoleseding e mabapi le moreki, mehala e ile ea fetoha ea mechine, e ileng ea tlosa moqoqo kaofela 'me ha ea ka ea hapa tlhokomelo ea ba ka lehlakoreng le leng la mohala. Mme na re tla bua nnete? Hoa utloahala ka botlalo, hobane ha ho motho ea ratang ho bua le roboto, na ha ho joalo?
Ka hona, phetoho tseleng ea ho tsamaisa thekiso ea mehala e ne e potlakile. Bohlale ba data bo atametse haufi le lefapha la thekiso, bo tlisa tlhahisoleseling mabapi le bareki, mekhoa ea tšebeliso, mekhoa ea puisano le tse ling tse ngata. Ka boitsebiso bona ka letsoho, ho ka khoneha ho hlahisa mongolo o mongata le oa tlhaho bakeng sa 'nete ea bareki, e tšepisang ho boloka tlhokomelo ea bona nako e telele.
Ho fetola mokhoa oa puisano ho boetse ho kenyelletsa koetliso e betere ea sehlopha sa thekiso le litšebeletso, se fetohang litsebi litabeng tse tšohloang le kamanong le moreki. Sena se lumella ntlafatso nakong ea moqoqo, joalo ka ha ho etsahala mohala o tloaelehileng, ho lumella barekisi ba mehala ho tlosa maske a "call e sa lebelloang" ebe ba lula sebakeng sa mohala ho rarolla bothata ka ho reka kapa ho etsa konteraka ea litšebeletso.
Kaha joale ua tseba hore na thekiso ea mohala e sebetsa hantle hakae, ho thoe'ng ka ho netefatsa theknoloji e ntle ka ho fetisisa bakeng sa k'hamphani ea hau? Tseba merero ea Ligou.me ' me u bue le e mong oa baeletsi ba rona ho fumana tharollo e nepahetseng bakeng sa khoebo ea hau.
Theknoloji e fetohile 'me e theko e tlaase
-