Tačiau mano blogas reputacijos valdymas nesibaigia

Exclusive, high-quality data for premium business insights.
Post Reply
zihadhasan010

Tačiau mano blogas reputacijos valdymas nesibaigia

Post by zihadhasan010 »

ties SEOmoz. Pavyzdžiui: Mano svetainė registruota domene seomofo.com ir atrodo, kad ką nors gali sukurti pirmokas. Perrašiau visą informaciją savo LinkedIn profilyje, kad optimizuočiau ją [curriculum pita] – ne netikrą profilį, o tikrąjį profilį, kuris jau buvo „susietas“ su visokiais „svarbiais pramonės žmonėmis“. Aš susidraugavau su visais „svarbiais pramonės žmonėmis“, su kuriais kada nors teko susidurti „Facebook“... naudodamas tai kaip savo profilio nuotrauką: Seksualiausias pasaulyje SEO Jūs supratote idėją.

Aš ne tik atmetu reputacijos valdymo idėją – ak Pirkite telefonų sąrašą tyviai griaunu savo reputaciją. Kaip aš galiu sau leisti tai padaryti? Atsakymas paprastas: man nereikia reputacijos valdymo. Leidžiu savo darbui kalbėti už save. SEO konsultacijas savarankiškai užsiimu tik metus. Per pastaruosius metus turėjau atsisakyti maždaug 20 žmonių/įmonių, kurie norėjo mane įdarbinti, tiesiog todėl, kad neturėjau pakankamai laiko. Tai gali neatrodyti kaip didžiulis skaičius, bet atminkite, kad beveik nieko nepadariau, kad reklamuočiau save. Visi šie potencialūs klientai susisiekė su manimi.

Arčiausiai su bet kokia reklama man teko susipažinti, kai pasiūliau Khilly nemokamų SEO patarimų, kaip reitinguoti jos svetainę (Cape Cod kelionių gidas, teikiantis Menkių Kyšulio turistams informacijos apie Menkių kyšulio lankytinas vietas) terminui Cape Cod. . Vien tas mažas susitikimas sugeneravo mažiausiai 3 rekomendacijas, ir viskas, ką padariau, buvo parodyti savo sugebėjimus. Kalbant apie tai, „reputacijos valdymas“ nekeičia jūsų įmonės produkto ar paslaugos; tai tik pakeičia žmonių požiūrį į jūsų įmonę. Visi žino, kad „Wal-Mart“ priklauso piktiesiems milijardieriams (bevilijonieriams?), kurie su savo darbuotojais elgiasi kaip su vergais.
Post Reply